Hírek

Védelmi miniszteri találkozó október 21-22

A Nyugat-Balkán békéje és biztonsága úgy Magyarország, mint a NATO számára elsődleges fontosságú - jelentette ki a honvédelmi miniszter Brüsszelben pénteken, a NATO-tagállamok védelmi miniszteri tanácskozásának szünetében.
En savoir plus

NATO Állam-és kormányfők találkozója június 14

A NATO-tagországok vezetői állást foglaltak a szövetség megerősítése mellett, új fejezetet kezdenek a transzatlanti kapcsolatokban, a védelem, valamint a biztonság megszilárdításában - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben hétfőn.
En savoir plus

NATO-külügyminiszterek találkozója márc 23-24

Szorosabbra fűzik az Észak-Amerika és Európa közötti kapcsolatokat a NATO-ban A NATO-tagországok külügyminiszterei kötelezettséget vállaltak arra, hogy a szövetség egységét is megerősítve szorosabbra fűzik az Észak-Amerika és Európa között kapcsolatokat, és továbbra is védelmet nyújtanak egymás számára mindenfajta külső támadás esetén - közölte Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kedden Brüsszelben.
En savoir plus

Jelentkezési lehetőség a NATO gyakornoki programjára

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a NATO felvételt hirdet gyakornoki programban való részvételre.
En savoir plus

Védelmi miniszterek videókonferenciája 20 06 17-18

A NATO-tagállamok védelmi miniszterei kétnapos videókonferenciájuk alkalmával megerősítették azon álláspontjukat, hogy az Egyesült Államok katonai jelenléte Németországban nagyban hozzájárul Európa biztonságához – közölte Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben június 18-án.
En savoir plus