Hírek

"SRBIJA 2018" következmény-kezelési gyakorlat Szerbiában

Az Észak-atlanti Szerződés Euro-atlanti Katasztrófa-reagálási Koordinációs Központja (NATO EADRCC) szervezésében „SRBIJA 2018” elnevezésű következménykezelési gyakorlatot tartanak 2018. október 8-11. között Szerbiában
En savoir plus

Védelmi miniszterek találkozója (okt. 3-4.)

NATO védelmi miniszteri szintű találkozót tartottak október 3-án és 4-én Brüsszelben. A kétnapos tanácskozásra kiutazó magyar delegációt dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter vezette.
En savoir plus

Az új NATO nagykövet találkozója a NATO főtitkárral

Nagy Zoltán, Magyarország Állandó NATO Képviseletének vezetője találkozott Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral 2018. szeptember 3-án. A találkozó során a nagykövet átadta megbízólevelét a főtitkárnak. A találkozó alkalmat adott a NATO és Magyarország előtt álló feladatok áttekintésére is.
En savoir plus

Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa

Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, ezért különösen figyelnie kell arra, hogy "amit már végre megteremtettünk magunknak, azt ne veszítsük el" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a NATO-tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozója közben.
En savoir plus

Magyarország biztonsága az első

A kormánynak Magyarország és a magyar nép biztonsága az első, ezért kezdte el a honvédség teljes átalakítását és fejlesztését - jelentette ki a honvédelmi miniszter a NATO brüsszeli székházában pénteken.
En savoir plus