Hírek

Jelentkezési lehetőség a NATO gyakornoki programjára

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a NATO felvételt hirdet gyakornoki programban való részvételre.
Tovább

Védelmi miniszterek videókonferenciája 21 feb 17-18

Magyarország haderőfejlesztési programja teljes mértékben összhangban van a NATO képességfejlesztési céljaival – jelentette ki Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, a Szövetség védelmi minisztereiének videókonferenciáján.
Tovább

NATO külügyminiszterek videókonferenciája dec 1-2

Az afgán kormány és a kabuli rendszer ellen harcoló tálibok között a béketárgyalások folytatásáról szerdán elért előzetes megállapodás azt mutatja, hogy a tárgyaló felek még a legnehezebb kérdésekben is képesek előrelépni, a NATO azonban előrehaladást szeretne látni az tűzszüneti megállapodás végrehajtásában is - jelentette ki a NATO tőtitkára Brüsszelben szerdán.
Tovább

Védelmi miniszterek videókonferenciája 20 október 22-23

A NATO Védelmi Miniszterek 2020. október 22-23-i kétnapos virtuális konferenciájuk során a Szövetség biztonságának erősítését célzó ügyekben döntöttek. Október 23-án pénteken a miniszterek a NATO kiképző programjairól, Afganisztánról és Irakról tárgyaltak, amelyek hozzájárulnak a hosszútávú biztonsághoz és stabilitáshoz.
Tovább

Pályázati lehetőség a NATO videóversenyére!

A NATO 2020. szeptember 9-én indította el videóprojektjét a NATO2030 egyik fő eseményeként. A versenyre fiatalok (18-25 év) jelentkezését várják 'Make your voice heard' mottóval. A NATO célja, hogy meghallgassa a fiatalok véleményét arról, mit gondolnak a biztonságról ma és 2030-ban. További információk a versennyel kapcsolatban a következő linken találhatók: Link: https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_177687.htm?selectedLocale=en
Tovább