Hírek

NATO Állam-és kormányfők találkozója június 14

A NATO-tagországok vezetői állást foglaltak a szövetség megerősítése mellett, új fejezetet kezdenek a transzatlanti kapcsolatokban, a védelem, valamint a biztonság megszilárdításában - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben hétfőn.
Tovább

NATO-külügyminiszterek találkozója márc 23-24

Szorosabbra fűzik az Észak-Amerika és Európa közötti kapcsolatokat a NATO-ban A NATO-tagországok külügyminiszterei kötelezettséget vállaltak arra, hogy a szövetség egységét is megerősítve szorosabbra fűzik az Észak-Amerika és Európa között kapcsolatokat, és továbbra is védelmet nyújtanak egymás számára mindenfajta külső támadás esetén - közölte Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kedden Brüsszelben.
Tovább

Jelentkezési lehetőség a NATO gyakornoki programjára

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a NATO felvételt hirdet gyakornoki programban való részvételre.
Tovább

Védelmi miniszterek videókonferenciája 21 feb 17-18

Magyarország haderőfejlesztési programja teljes mértékben összhangban van a NATO képességfejlesztési céljaival – jelentette ki Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, a Szövetség védelmi minisztereiének videókonferenciáján.
Tovább

NATO külügyminiszterek videókonferenciája dec 1-2

Az afgán kormány és a kabuli rendszer ellen harcoló tálibok között a béketárgyalások folytatásáról szerdán elért előzetes megállapodás azt mutatja, hogy a tárgyaló felek még a legnehezebb kérdésekben is képesek előrelépni, a NATO azonban előrehaladást szeretne látni az tűzszüneti megállapodás végrehajtásában is - jelentette ki a NATO tőtitkára Brüsszelben szerdán.
Tovább